Directorul web al pietei bursiere din Romania
ACASA Adaugare site Contact

Romexterra Finance SA

Societatea de Servici si Investitii Finaciare Romexterra-Finance cunoscuta sub numele de Romaxa este prezenta pe piata de capital inca din 1994 participand la fondarea Bursa de Valori Bucuresti , Bursa Electronica RASDAQ, Societatea Nationala de Compensare Decontare si Depozitare si la constituirea Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare

http://www.romexterra-finance.ro

Alte site-uri din aceeasi categorie:

Bursa de Valori Bucuresti
Rolul Bursei de Valori Bucuresti este de a furniza o piata organizata pentru tranzactionarea valorilor mobiliare, de a contribui la cresterea lichiditatii valorilor mobiliare prin concentrarea in piata a unui volum cat mai mare de valori mobiliare, de a contribui la formarea unor preturi care sa reflecte in mod corespunzator relatia cerere-oferta si de a disemina aceste preturi catre public.
http://www.bvb.ro
infoBURSIER.ro
Sursa ta de informatie financiara - Analiza tehnica pt. emitentii BVB, grafice fonduri mutuale si valute, forex, tutoriale AT, stiri bursiere, broker review, banci, forum, chat
http://www.infobursier.ro
Comunitatea bursierilor
Site interactiv. Subiect principal: Prezentarea de grafice de A.T., stiri,comentarii ,educatie bursiera si forum bursier.
http://www.bursa.jos.ro
SSIF CONFIDENT INVEST BUCURESTI S.A.
Membra a Bursei de valori Bucuresti. Dedicata sprijinirii clientilor in luarea celor mai bune decizii, Confident Invest iti ofera cele mai importante si de actualitate informatii. Decizia de investitie trebuie si poate fi facuta in cunostinta de cauza. Noi te vom ajuta.
http://www.confidentinvest.ro